Smartlog v3 » javist » undersættelse
Opret egen blog | Næste blog »

javist

Leverpostej og livet og den slags

undersættelse

20. May 2008 18:30, javist

Som medlem af et multietnisk samfund og dertil verdensborger føler jeg mig forpligtet til at stille mine udødelige tanker til rådighed for enhver og især kineserne, som kun må høre om olympiaden og formandens sidste landvindinger. Da jeg selv har været i Kina er jeg bekendt med, at kun et frapperende minimalt mindretal mestrer at læse dansk. Derfor har jeg allieret mig med den udmærkede tjeneste:
translate.google.com/, som nu tilbyder at oversætte til og fra dansk. Der er 23 sprog pt., herunder de fleste europæiske sprog + hindi, kinesisk og arabisk.
Jeg har så forsøgt mig med at oversætte mit sidste indlæg , som står just under dette indlæg.
Oversættelse til traditionel kinesisk:


Jeg må beklageligvis sige, at jeg ingen idé har om i hvilken grad indlægget afspejler min skarpe tanke og mine fabelagtige formuleringer. Dog synes det åbenbart, at de mere subtile ord, såsom stankelben og kaffedåse åbenbart må anses for ukendte eller farlige for kinesere.
Jeg har så oversat ovenstående kinesiske tekst tilbage til dansk. Selv om min mentale og sproglige kapacitet er velvoksen kan det være svært helt at lodde dybden og finessen som i det oprindelige indlæg! ;-)

Det er meget svært at forstå, selvfølgelig, dybt mistænksomme over for den grund, jeg var dybt kan være en vanvittig rengøringsflip tidsfæstes rundt. 2008:05:12:09:27:06 GMT. Og det fortsatte her til morgen med små efterskælv! Det er derfor, så vidt jeg ved ingen umiddelbar sundhedsrisiko, og dronning, Margrethe II, har ikke rapporteret om hans ankomst, hun bør være en selvfølge, hvis hun ville ind mig med hans tilstedeværelse. Eller lad sig i en kendt mere præcist: Hvis jeg mente, at den tid der er afsat lidt tid sammen med hende.
Mine øjne er smertefuldt, hvilket fremgår af / velsignelse, er dette den mest almindelige, herunder deres forvaltning hankønsvæsener vanrøgt nullermænd, stankelben, kalkrande, selv kop kaffe. Faktisk er mere arbejde. Til gengæld klippe hvidt komfur og jeg er højglanspoleret chrom i øjnene, og giver ar på sjælen.
Men nu, da jeg var sådan en vanvittig og min vision er blevet udvidet, konstaterede jeg, at jeg og mine kaffedåse, er dette Parlamentet, gjorde ikke sammenligne de store container indsamlet koncentreret kaffe, der er værre. Uden for konsekvenserne af aroma i fjernet, anbefalet, at alle udenlandske, der ikke er rød (se ovenfor). Det var ikke svært. Selv om færre ældningstegn syner kaffedåsen nu sundhed og rørig, selv om det naturligvis skal være i spillet kan nerve Shangtou defloreret efter 17 år.
Bemærk: min første kop kaffe senere, udåden vold ikke karakteren af aromaforandringerne.

Kommentarer

  1. Ralph Lauren Outlet
    14. Jan 2012 01:49
    1

    Han kiggede på røntgenbillederne af mine lunger og af mit hjerte. Den gode nyhed er, at de så - ser - helt regulære ud.

gregoriansk

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

per
per

Sider

Tags

Arkiv

Relaterede