Smartlog v3 » javist » pølsers ansvar
Opret egen blog | Næste blog »

javist

Leverpostej og livet og den slags

pølsers ansvar

17. Aug 2007 12:18, javist

Som flere af individerne tilhørende den indueropæiske sprogstamme har jeg fundet det betimeligt og oven i købet også muligt at indtage føde med (alt for) regelmæssige mellemrum. Ethvert tidspunkt finder jeg velegnet. Så¨ledes kan jeg udmærket finde på omkring kl. 12:48 at forlyste mig med f.eks. kartoffelrugbrød med et passende antal stykker hvisløgsspegepølse, gerne med en vis drøjde, så smagsløgene har noget at arbejde med.

Desværre må jeg med stigende irritation konstatere, at denne såkaldte franske hvidløgsspegepølse, oven i købet med trikoloren som udsmykning, er temmelig indskrænket! Formentlig ikke fordi den er fransk skal jeg tilføje, selv om alle jo ved at franskmænd er arrogante og selvfede. Kort fortalt er situationen den, at det forekommer med stigende hyppighed , at efter jeg med nogle få elegante bevægelser har skivet pølsen og derefter i al rolighed har fortæret den må opleve lang tid efter, at den resterende pølse stadig lumrer på køkkenbordet. For mig turde det være indlysende, at når hvidløgspølsemissionen er fuldført skulle den forføje sig til mere konserverende omgivelser, f.eks. mit køleskab, men det forstår pølsen åbenbart ikke!

Samme genstridighed oplever jeg med kaffemaskinen, som på trods af at jeg har udstyret den med alle remedier til brug for fremstillingen alligevel ikke føler sig foranlediget til af egen drift at påbegynde brygningen. Koldt! 

Andre redskaber og apparater udviser samme himmelskrigende  adfærd. Det er stærkt bekymrende. Det ender vil med, at jeg selv må tage ansvaret for pølsen, kaffen osv!   :((

gregoriansk

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

per
per

Sider

Tags

Arkiv