Smartlog v3 » javist » nye lyde på gamle øren
Opret egen blog | Næste blog »

javist

Leverpostej og livet og den slags

nye lyde på gamle øren

3. Oct 2007 12:45, javist

I dag bliver verden er bedre sted at være. Sandsynligvis.
Det drejer sig om, at nye  eller rettere sagt gamle lyde vil dukke op på ny. Håber jeg.  Det er sådan, at Forsynet har fundet det betimeligt at udsætte mine ører for konstante og desværre temmelig vellykkede angreb med det resultat, at jeg hører miserabelt. m.m.  Jeg går derfor rundt med nogle små computere i det ene øre, som har til opgave at beslutte hvilke lyde, der er gode og hvilke der er onde. De onde lyde bliver negligeret/destrueret og de gode fremhævet/forbedret – altså akkurat ligesom Foghs og hans tro væbner Bush jr. s politik i Irak og Afghanistan.  I de 2 nævnte gode menneskers tilfælde er politikken håbløs og skadelig. I mit giver det mig forbedrede muligheder for at detektere hvad det er folk går og mumler, især hvis jeg er indenfor mumleafstand.
De nyeste ørecomputere skulle være 4 gange så kraftige, som en ganske almindelig pc med Windows XP SP2 og Firefox og Thunderbird og hele svineriet for ikke at nævne Nero. Problemet er dels, at mine ører takket være Forsynets destruktive indsats ikke kan behandle de tilbudte lyde så fuldendt at resultatet bliver godt, i hvert fald målt med normale normer. Lykken er at være normal. Dels at det er ganske svært at vide hvilke lyde der er gode. For mig.
Som skrevet allerede i linie 2 har jeg forhåbninger til, at der vil ske forbedringer. Det er spændende om jeg f.eks. bedre kan høre hvad telefonselskaberne vælger at overbringe til mig. Jeg ser gerne, du lige ringer, så jeg kan tjekke det.

gregoriansk

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

per
per

Sider

Tags

Arkiv