Smartlog v3 » javist » jeg hader Netto!
Opret egen blog | Næste blog »

javist

Leverpostej og livet og den slags

jeg hader Netto!

26. May 2008 11:22, javist

Forhærdede læsere af denne blog vil vide, at jeg jævnligt frekventerer Netto for at indkøbe levnedsmidler og deslige. Dog bortset fra grovhakket makrel i tomat, som indtages med ret jævne mellemrum, men som ikke er tilgængelig i Netto i en spiselig udgave – her må Fakta træde til.
Således var jeg på en ekskursion i en nyåbnet på Vesterbro. Ganske stor. Det var endog muligt at komme rundt uden at vælte noget. Spotvaresektionerne tenderer til at ekspandere.  Formentlig når de snart op på at udgøre halvdelen af butiksarealet. Denne granskede jeg intensivt i håbet om at finde enten noget eksotisk som jeg måske havde brug for, eller noget billigt som jeg har brug for.
Nu er det sådan, at mit væskeindtag udover skummetmælk til müeslien og homogeniseret sødmælk til kaffen suppleres med en slags saftevand, som på ingen måde er trendy. Sikkert heller ikke sund, idet indholdet formentlig alt sammen er kunstigt bortset fra vandet. Men det snager mig alligevel! Mit skarpe saftevandsblik faldt i en spotvaresektion på Minimum solbærdrik, ½ liter, som var nedsat til 10 kr.  Denne blev med et snuptag ekspederet til min indkøbsvogn og behørigt betalt, i øvrigt i selskab med Agnes, sågar med klingende mønt.
Ved min hjemkomst til mit domicil konstaterede jeg, at jeg faktisk havde betalt normalpris, 20 kr., for drikken! Satan og helvede! Fremragende med stregkoder, bare de bliver opdateret!
Jeg har faktisk, Gud-forbyde-det, for en måneds tid oplevet præcis det samme på Gl. Kongevej-nettoen. Her var jeg lidt mere vaks og passende mistænksom og opdagede deres bedrageriske fortsæt ved betalingen, idet bonen ganske tydeligt afslørede det. Så måtte der skrives og rettes og indhentes underskrifter: tidsforbrug 5:47 min. Men mon ikke de næste kunder alligevel blev snydt!
Jeg må så formode ud fra mine gentagne erfaringer, at enten udviser Netto en forbryderisk mangel på rettidig omsorg vedr. nedsatte varer, eller også har de ansatte uheldigvis ikke fået afsat tid til den slags inferiøre detaljer.
Så derfor hader jeg Netto!

Kommentarer

 1. Henrik
  13. Nov 2008 01:10
  1

  Sad og surfede på nettet og da jeg pt er i et sted personligt hvor jeg skal til at sige op i netto da jeg simplehen ikke kan tage det mentale misbrug jeg skal finde mig i som netto ansat synes jeg ikke at jeg kunne holde mig fra at endnu engang gøre det klart for en uviden kunde, at det er "bagmændende" bag netto du skal være sure på og ikke de ansatte i butikken. DA netto er lagerstyret som en kæde. er ALLE priser ud over datovarer (nedsat på udløbsdatoen) ikke noget vi kan påvirke som ansatte! det er alt gjordt elektronisk over internettet og vi ansatte inklusiv butiks chefen kan ikke gøre en HAT ved forkerte pris satte vare. oven i købet er vi underlagt som netto ansatte den ekstreme paranoia for tyveri at vi ikke kan fortage en rettelse uden Nøgle fra en leder selv ved de mindste fejl. og lederne skal derved også dokumentere deres handlinger igen i kampen mod snyd! derfor skal der indhentes kunde underskrift så kassemedarbejderen og lederen kan dokumentere at der var tale om en fejl og ikke dem selv der brugte tilbage før knappen til at stjæle penge, så næste gang så tænk lige over hvem din vrede burde peges imod! siger ikke vi netto ansatte er uskyldige i alt! men ofte arbejder vi under ekstreme strikse regler. fleste butikker underbemandet og en ledelse der aldrig har sat fod i en butik der har urealistiske forventninger til vores udbud af varer på et ofte lille arial!. Husk netto ansatte er også mennesker! og de fleste af os gør det bedste vi kan. men vi har ikke 10 arme! og de fleste af os finder os tit i positioner hvor vi må arbejde over for at nå alle de ting der er at lave i sådan en butik.


  Mvh en udkørt netto ansat

 2. ULLA
  12. Sep 2009 10:38
  2

  HAR DU VÆRET FALDET I NETTO?
  ER DU KOMMET TIL SKADE I NETTO?
  ER DU BLEVET SNYDT AF NETTOS FORSIKRING ?


  JEG SØGER ANDRE DER , SOM JEG ,OGSÅ ER KOMMET TIL SKADE I NETTO OGSÅ FØLER SIG FORURETTET OG KRÆNKEDE

  RING PÅ TLF : 40943152

 3. cheap air jordan shoes
  15. Dec 2010 04:00
  3

  *Din artikel er fremragende, er stor, jeg kan lide det!

 4. Cheap Jordan Shoes
  7. Jan 2011 08:39
  4

  *Vores forhold til luften som forholdet mellem fisk og vand.

 5. argumentative essay format
  22. Nov 2011 06:09
  5

  Sikkert heller ikke sund, idet indholdet formentlig alt sammen er kunstigt bortset fra vandet.

 6. Kurt Iversen
  31. Dec 2011 06:49
  6

  Hader alt for lille lorte Netto i Beder fyldt med bure, papkasser og containere, så man ikke kan komme til varerne. Stakkels ansatte i den møj butik. Foretrækker så absolut Fakta.

 7. Ralph Lauren Outlet
  14. Jan 2012 01:49
  7

  Han kiggede på røntgenbillederne af mine lunger og af mit hjerte. Den gode nyhed er, at de så - ser - helt regulære ud.

 8. Isabel Marant boots
  18. Oct 2012 05:49
  8

  Who is Isabel De los Rios? <a href="http://www.isabelmarantsneakersoutlets.com/"><strong>Isabel Marant boots</strong></a>He main claim to fame is the Diet Solution Program she has written and sold to thousands. Those who have followed her program have lost weight. <a href="http://www.isabelmarantsneakersoutlets.com/"><strong>Isabel Marant outlet</strong></a>Those who have continued to follow the program have beaten the odds of most diet programs and have kept the weight from coming back on.<a href="http://www.isabelmarantsneakersoutlets.com/"><strong>Cheap Isabel Marant</strong></a> This has been the outstanding success of this program as participants have maintained their weight-loss long-term.Why is it Radical?Why is her program radical?<a href="http://www.isabelmarantsneakersoutlets.com/"><strong>Isabel Marant outlet</strong></a> Her diet and other associated writings challenge much of the mainstream teachings on weight-loss.<a href="http://www.isabelmarantsneakersoutlets.com/"><strong>Isabel Marant Sneakers</strong></a> Her focus has been on what works in the long-term rather than on the mainstream theories and writings currently in vogue.fafdfdddsfefdfdasds10.18

gregoriansk

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

per
per

Sider

Tags

Arkiv

Relaterede